Kolekcija-Kuhinj

  • Največji avstrijski kuhinjski proizvajalec je vedno v modi. Ne glede na to, ali so kuhinje opremljene z elegantnimi visoko sijajnimi površinami ali inovativnimi brezhibnimi rešitvami - neštete kombinacije omogočajo uresničitev vaših kuhinjskih sanj.
  • Današnje aktualne,moderne kombinacije barv in materialov kuhinj DAN privedejo do skladnih kuhinjskih rešitev, ki jih potrebujemo za danes. To naredi vsako DAN kuhinjo resnično edinstveno,unikatno in integrira vaše osebne sanje v kuhinjsko življenje.
  • Moderna arhitektura kuhinje določa nove standarde, s poudarkom na integriranem življenju. Naš odgovor na nove izzive je naša visokokakovostna linija SCALA. Visokokakovostni materiali, sodobna tehnologija in strast do estetike in oblikovanja sledijo perfekcionističnim zahtevam te kuhinjske linije. Seveda Scala integrira sodobno komunikacijsko tehnologijo in tehnične izboljšave z inteligenco in lahkotnostjo.
  • Predali za shranjevanje in rešitve za kotne omare iz podjetja DAN kuhinje omogočajo popolno uporabo vsakega možnega prostora za shranjevanje. Dobimo prostor, pregled,organiziranost, ter uživamo v najboljšem udobju v kuhinji.
  • Ko gre za vašo sanjsko kuhinjo, se prilagodimo vašim željam in možnostim. Skupaj oblikujemo vsako podrobnost glede na vaše osebne ideje: delovne plošče, ročaji, zadnje plošče, barve zunanjih elementov, steklo... Naše obsežne možnosti oblikovanja, tudi na lesenih dekorjih, naredijo vašo sanjsko kuhinjo resničnost.