Podjetje

Avstrija prisega na kuhinje DAN

 

Od ustanovitve družbe leta 1963,se je družinsko podjetje kuhinje DAN, razvilo v podjetje najbolj priljubljenih avstrijskih kuhinj. Z drugimi besedami, več kot milijon ljudi živi in kuha z DAN kuhinjo.

Inovacije, Desing in najboljša kvalieta

 

Nešteto Avstrijcev živi ne samo z, ampak tudi neposredno od DAN kuhinj. Produkcija poteka izključno na zgornjih avstrijskih lokacijah in zaposlujemo okrog 450 enako usposobljenih in angažiranih delavcev. Ker živimo v skladu z našo odgovornostjo kot pomembnim delodajalcem in gospodarskim mehanizmom v regiji s trajnostnim upravljanjem, stalno pripravljenostjo vlagati v najsodobnejše tehnologije in naš kompetenčni center za načrtovanje in razvoj, lahko od tega živimo vsi.

Obenem pa ohranjamo našo radovednost ,da lahko kupce očaramo z inovativnimi kuhinjskimi idejami, načrtovanjem kuhinj in tehničnimi lastnostmi. To cenijo tudi distributerji kuhinj DAN – bodisi v specializiranem kuhinjskem studiju bodisi v trgovini z pohištvom. To je dobro uravnotežena mešanica z več kot 50 let izkušenj in vloženega znanja v razvoj,s katerimi kuhinje DAN spremenijo kuhinjske trende ZA JUTRI v današnje sanjske kuhinje. Kot center življenja, kot komunikacijski center ali kot prostor za srečanje celotne družine so kuhinje DAN vedno prilagojene izvajanju individualnega kuhinjskega koncepta v smislu oblikovanja in ergonomije.

DAN kuhinje s svojo brezkompromisno zavezanostjo uživajo visoko avstrijsko vrhunsko kakovosti in uživajo najvišjo stopnjo zaupanja z svojo stabilno in varno blagovno znamko – že več kot 50 let in z več kot milijon kupcev.