Smo številka ena v Avstriji

Obstaja veliko razlogov, zakaj so DAN kuhinje tako priljubljene v Avstriji. DAN ni le pomembno prispeval k razvoju kuhinje ampak je spremenil delovni prostor v sodobno tehnično središče življenja. Avstrijska številka 1 se osredotoča tudi na trende v razvoju inovativnih kuhinjskih idej in kuhinjskih modelov.

Proizvodnja z najsodobnejšimi tehnologijami je samo ena stran. Druga je funkcionalna in prilagodljiva integracija najsodobnejše tehnologije v kuhinjo ter kuhinjska oprema in zasnove kuhinj, ki čim bolj učinkovito izkoristijo prostor, hkrati pa ustvarijo ergonomske delovne pogoje v kuhinji.

DAN kuhinje očarajo s široko paleto kuhinjskih modelov, vse od privlačne začetne kuhinje do ekskluzivne kuhinje. – Izraža se v najboljši kvaliteti in najboljšem razmerju cene in tehnične zmogljivosti na trgu.

Kuhinje DAN so postopoma vzpostavili avstrijsko mrežo kuhinjskih trgovcev, od katerih večinoma prodajajo kuhinje DAN. Ta zanesljiva prodajna mreža strankam zagotavlja individualno podporo, visoko fleksibilnost in edinstveno storitev. Ni naključje, da več kot milijon ljudi v Avstriji živi s kuhinjo številka ena: Kuhinje DAN.