ZAŠČITA PODATKOV

KUHINJE DAN-Tovarna pohištva M.Danzer Gmbh/d.o.o.

Da bi zaščitili (še zlasti vaše) osebne podatke, svoje dejavnosti izvajamo v strogem skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ( DSG 2000) in v skladu z evropsko zakonodajo o varstvu podatkov iz Direktive 95/46 / ES Evropskega parlamenta in vrhovnega Sveta z dne 24. oktobra 1995 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov , UL L 281, 23.11.1995, str. 31 in naslednje.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki se zbirajo samo na naših spletnih straneh (npr. Imena, naslovi, telefonske številke ali e-poštni naslovi), če seveda vi prostovoljno predložite podatke (npr.  registracijo ali anketiranjem) ali če prostovoljno privolite ali če velja zakonodaja zaščita podatkov ali uporaba našega spletnega mesta brez uporabe teh podatkov ne deluje ali ne deluje optimalno.

Namen uporabe

Vsaka uporaba osebnih podatkov je samo za dovoljeni / dogovorjeni namen ali za optimalno nudenje spletne storitve z uporabo le tistih podatkov, ki so nujno potrebni za:

Uporabniško ime – omogočite dostop, tako da lahko sami spremenite podatke

E-poštni naslov – za pošiljanje izgubljenih podatkov za prijavo in trenutnih podatkov

datum rojstva (če je prostovoljno) – za prejemanje demografskih podatkov  naših uporabnikov in za optimiziranje ponudbe za določene starostne skupine

biografija / interesi ali drugi prostovoljni podatki se zbirajo za olajšanje komuniciranja in ustvarjanja osebnosti. (Teh podatkov ni treba navesti in je povsem prostovoljen.) Vsak uporabnik lahko svobodno odloči, kateri podatki bodo zagotovljeni.

Geslo in uporabniško ime – omogočite, da se prijavite v sistem in s tem podaljšate funkcije

Programska oprema na naši spletni strani zaradi tehničnih razlogov hrani podatke, ki jih nam prostovoljno pošljete prek obrazcev (na primer pri prijavi, pošiljanju komentarjev itd.). To velja zlasti za povezave, komentarje, uporabniška imena, e-poštne naslove, gesla (ti so varno shranjeni glede na stanje tehnike) in druge prostovoljne informacije in vsebine, ki nam jih prostovoljno predložite. V primeru zlorabe naših storitev, napadov ali objave nezakonitih vsebin bodo podatki izdani le, če to zahteva zakon, zlasti v primeru sodnega naloga ali utemeljitve pretežno legitimnega interesa tretje osebe (npr. Pravnega pregona, § 18 EKG).

Varovanje podatkov

Izpolnjujemo varnost podatkov, ki jo zahteva § 14 DSG, in sprejmemo potrebne varnostne ukrepe, tako tehnične kot organizacijske, za zaščito vaših osebnih podatkov pred nenamernim ali nezakonitim izbrisom, spreminjanjem ali izgubo ter proti nepooblaščenim razkritjem ali nepooblaščenim dostopom. O teh ukrepih za varnost podatkov so seznanjeni tudi naši ponudniki storitev v skladu s § 11 DSG.

Poleg tega mi in naši zaposleni ali ponudniki storitev spoštujemo tajnost podatkov v skladu s 15. členom DSG.

Podatki strežnika

Zaradi tehničnih razlogov samodejno shranjujemo in zberemo podatke dnevnika strežnika, ki jih posreduje vaš brskalnik:

operacijski sistem

Vrsta / različica brskalnika

URL strani na kateri ste nas obiskali

IP naslov (zaščita pred neželeno pošto, edinstvena naloga)

Čas spletnega obiska

Podatki, ki jih strežnik shranjuje, ne morejo in ne bodo dodeljeni fizičnim osebam. Podatki dnevnika bodo samodejno izbrisani po 14 dneh ali po statistični oceni. Informacije o strežniškem dnevniku so bistvene za varnost in zaščito te spletne strani. Poleg tega uporabljamo te informacije, da določimo privlačnost naših spletnih strani in izboljšamo njihovo učinkovitost in vsebino.

Zakon nas obvezuje ( v skladu s členom 14 (2) (7) DSG),da vodimo evidenco dejanskih primerov uporabe v zvezi z osebnimi podatki in lahko podatke o dnevniku / dokumentaciji shranimo za največ tri leta.

Kontaktni obrazec / promocijske novice

Če želite stopiti v stik z nami prek spletne strani, morate izpolniti polja, ustvarjena v kontaktnem obrazcu, zlasti vaše ime in naslov, e-poštni naslov. Informacije / e-poštna sporočila, poslana prek kontaktnega obrazca, so shranjeni tudi na lokalnem računalniku z uporabo e-poštnega programa (za dokumentiranje sporočila in hitrejše odgovarjanje na vprašanja). Po vaši pisni zahtevi za brisanje teh e-poštnih sporočil, jih seveda nemudoma brišemo.

Če boste zahtevali oglaševalska sporočila (kakršne koli vrste), vam jih bomo poslali, in kadakoli jih lahko brez problema odjavite.

Piškotki

Programska oprema, nameščena na našem strežniku, uporablja piškotke. Piškotki so besedilne datoteke, ki vsebujejo podatke za prijavo in jih lahko uporabljate vi, npr. S samodejno prijavo v sistem in s tem omogočite razširjeno funkcionalnost (npr. ne zahteva gesla). Piškotki shranjujejo vaše informacije ob prijavi .

Trajanje skladiščenja piškotka lahko določite v uporabniškem profilu v računalniku in kadarkoli izbrišete piškotke. Piškotki so tehnično potrebni za preverjanje, da ste registrirani uporabnik. Samo, da bi naša spletna storitev omogočila optimalno dostopnost, se piškotki samodejno nastavijo (privzeta nastavitev), vendar jih lahko kadarkoli izklopite v uporabniških profilih.

Pravice do informacij, popravki / odpovedi in ugovora

Kadarkoli imate pravico do informacij o podatkih, shranjenih o vas, njihovem poreklu in prejemniku, kot tudi o namenu shranjevanja. Obrnite se na nas preko kontaktnih podatkov v pisni obliki. Za pridobitev podatkov se morate identificirati kot osebo (ki ji želite posredovati informacije) ali dokazati, da imate pravico do informacije o tretji osebi. Poleg tega imate pravico do popravka ali izbrisa v okviru § 27 DSG in pravico do ugovora po § 28 DSG.